ΑρχικήΗ εταιρίαΠροϊόνταΠροσφορέςΕπικοινωνία

Η εταιρία

Προσφορές
Επικοινωνία


Η εταιρεία Μαραγκός Θ. & Α. ΟΕ  εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής και άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων  από το 1987 με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.
 
Αυτή τη στιγμή το κατάστημά μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων της ευρύτερης περιοχής του Αγ. Στεφάνου καθώς και με βιοτέχνες, επισκευαστές μηχανημάτων αλλά και ιδιώτες και μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος αναλώσιμων σχεδόν για κάθε τύπο αυτοκινήτου.
Η εμπειρία της εταιρείας  μας πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς, μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε σε θέση να προτείνουμε την καλύτερη λύση ανταλλακτικού λαμβάνοντας υπ’ όψιν το αυτοκίνητο αλλά και τα γούστα και τις ανάγκες του οδηγού, παρέχοντας αξιόπιστα και εγγυημένα προϊόντα.
Μία πλήρης παρακαταθήκη σε καινούργια ΓΝΗΣΙΑ  - ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ  - ΑΞΕΣΟΥΑΡ  με συνεργασία  με αντιπροσώπους από τα μεγαλύτερα εργοστάσια  όλου  του κόσμου όπως ASCO AISIN ,SACHS ,VALEO , LUK , BILSTEIN , KYB , FEBI , TRW , 555 , GATES , DAYCO , TEXTAR , REMSA κτλ πού καλύπτουν σχεδόν όλα τα μέρη του αυτοκινήτου σας .